top of page

Qui som?

Els Inicis

A la família Vivet de Vidrà (Osona) vam començar la nostra dedicació a la fusta fa cinc generacions, pel voltant dels anys cinquanta del segle XIX, el primer fuster Vivet va decidir anar a Barcelona a estudiar ebenisteria, amb les complicacions que en aquelles èpoques significava aquest desplaçament. 

Després d’un temps de formació, Ventura Vivet va tornar a Vidrà i va obrir el primer dels tallers de fusteria de la família. Després de cinc generacions i cinc canvis d’emplaçament del taller dels Vivet, trobem el que avui s’ha convertit en una de les fusteries referents al territori pel que fa al treball artesanal i professionalitzat de la fusta.

La Fusteria

La Fusteria Vivet Vidrà S.L som actualment una empresa consolidada amb una experiència en el sector de la fusteria que ens permet abarcar feines molt diverses. Des de en la restauració de cases antigues i també de mobles antics i nous, tancaments de tot tipus, estructures, mecanització de fusta...els últims anys hem consolidat la nostra feina en el món de la construcció en col·laboració amb diverses empreses de professionals de la construcció realitzant estructures de fusta i mobiliari especialment aquelles feines que surten dels estandarditzats. El tracte directe amb els clients i professionals és el que ha caracteritzat l’empresa des dels seus inicis, perquè cada espai requereix una atenció diferent i personalitzada, i una solució que nosaltres volem oferir al client. Fem que cada producte de la fusteria Vivet surti amb una personalitat pròpia.

Les Nostres Instal·lacions

Disposem d’unes instal.lacions situades en un terreny de 2000 m2, i el taller ocupa 600 m2. La fusteria està equipada amb la maquinària més moderna per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies i així donar un servei ajustat a les necessitats dels nostres clients.

L'ultima adquisició, màquina de control numèric.

bottom of page